18.05.2017
Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının İşlər İdarəsi tərəfindən Odlar Yurdu Universitetinin elmi  kitabxanasına hədiyyə verilmişdir Azərbaycan Respublikasının Prezidenti İlham Əliyevin “Azərbaycan dilində latın qrafikası ilə kütləvi nəşrlərin həyata keçirilməsi haqqında” 12 yanvar 2004-cü il tarixli sərəncamına əsasən nəşr olunmuş kitabları Azərbaycan Milli Elmlər Akademiyasının İşlər İdarəsi tərəfindən Odlar Yurdu Universitetinin elmi kitabxanasına hədiyyə verilmişdir. Bunlar əsasən Azərbaycan İncəsənəti və memarlığı seriyasından, Dünya ədəbiyyatının görkəmli nümayəndələrinin əsərləri seriyasından, Azərbaycan dilinin orfoqrafiya lüğəti seriyasından olan kitablardır.

Yeni kitablarımızı tələbə və müəllim heyətimizin istifadəsinə təqdim edirik.