Odlar Yurdu Universitetinin “Dillər və pedaqoji” kafedrasının doktorantı Məmmədzadə Sevinc Səlim qızının 5704.01 (Dil nəzəriyyəsi) ixtisasına uyğun filologiya üzrə fəlsəfə doktoru elmi dərəcəsi almaq üçün təqdim etdiyi “Milli dil korpusları və onların formalaşması prinsipləri (Britaniya və Amerika ingiliscəsi materialları əsasında)” adlı dissertasiya işinin ilkin müzakirəsi keçiriləcək.

Müzakirə 13 may 2017-ci il saat 11:00-da Odlar Yurdu Universitetinin konfrans zalında keçiriləcək.
Dissertasiya işi ilə Odlar Yurdu Universitetinin kitabxanasında tanış olmaq olar.