2017-ci ilin Azərbaycan Respublikasında “İslam Həmrəyliyi İli” elan edilməsi ilə əlaqədar olaraq Universitetimizdə silsilə görüşlər davam edir.

Hörmətli müəllimlər və tələbələr !

Bilirsiniz ki, Universitetimiz dünyada aktual olan mövzuların peşəkarların dili ilə tələbələrimizə çatdırılmasına önəm verir. Bu baxımdan Azərbaycanda fəaliyyət göstərən xarici ölkə səfirləri ilə görüş onların təmsil etdiyi ölkələr haqda praktik məlumat almaq üçün çox önəmlidir. BƏƏ ilə əməkdaşlıq ölkəmiz üçün çox mühümdür. İstər İslam Həmrəylik Oyunları, istərsə də BƏƏ və Azərbaycan arasında qarşılıqlı maraq doğuran digər məsələlər ilə bağlı 26 aprel 2017-ci il tarixində Birləşmiş Ərəb Əmirliyinin Azərbaycandakı Fövqəladə və Səlahiyyətli Səfiri Cənab Mohamed Alqubaisi ilə universitetin müəllim və tələbə heyətinin görüşü baş tutacaqdır.

Saat: 10:30
Yer : Odlar Yurdu Universitetinin Konfrans Zalı