ODLAR YURDU UNIVERSITETI TÜRKIYƏNIN İSTANBUL ŞƏHƏRINDƏ TƏŞKİL OLUNAN EURİE-2017 TƏHSİL SƏRGİSİNDƏ İŞTİRAK ETDİ

28.03.2017
ODLAR YURDU UNIVERSITETI TÜRKIYƏNIN İSTANBUL ŞƏHƏRINDƏ  TƏŞKİL OLUNAN EURİE-2017 TƏHSİL SƏRGİSİNDƏ İŞTİRAK ETDİ2017-ci ilin mart ayının 22-dən 24-dək İstanbul şəhərində Lütfi Kırdar Konqres Mərkəzində EURİE-2017 Təhsil Sammiti keçirilmişdir. Sammitdə Avrasiya Universitetlər Birliyinin prezidenti Dr Mustafa Aydınla yanaşı, Türkiyə Respublikasının Təhsil Naziri, millət vəkilləri, bələdiyyə sədrləri və eyni zamanda dünyanın 53 ölkəsindən öz universitetlərini təmsil etməyə gələn nümayəndələr, rektorlar və başqa qonaqlar iştirak etdi.

Sammitdə Odlar Yurdu Universitetinin rektoru, prof.Əhməd Vəliyev, Beynəlxalq Əlaqələr və Xarici Tələbələrlə İş Departamentinin əvəzedici rəhbəri Rəbiyyə Paşazadə və Mətbuat və İctimaiyyətlə Əlaqələr Departamentinin rəhbəri Elçin Əhmədov iştirak etdilər.

Sammit iştirakçılara bir-birilərini tanımaq, universitetlərarası qarşılıqlı əlaqələrin qurulması və təcrübə mübadilələrinin aparılması imkanı yaratmışdır.

Sammit müddətində universitetimiz Türkiyənin və İsveçrənin öndə gələn universitetləri ilə İkili diplom müqavilələri və əməkdaşlıq memorandumları imzalanmışdır.

Eyni zamanda Odlar Yurdu Universiteti sammit daxilində təşkil olunmuş təhsil sərgisində də iştirak etmiş və universitetin təhsil imkanları barədə ziyarətçilərə geniş məlumat vermişdir.