12.12.2016
Odlar Yurdu Universitetində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anım gününə həsr olunmuş tədbir keçirildi12 dekabr 2016-ci il tarixində Odlar Yurdu Universitetində Ümummilli Lider Heydər Əliyevin anım gününə həsr olunmuş tədbir keçirilmişdir. Anım mərasimində OYU-nun professor-müəllim heyəti, tələbə kontingenti və digər qonaqlar iştirak edirdi. İştirakçılar öncə universitetimizin foyesində ucaldılmış əbədi liderimiz H.Əliyevin büstü önünə tər gül-çiçək dəstələri düzdükdən sonra akt zalında toplandılar.

Tədbiri giriş sözü ilə OYU-nun rektoru prof. Əhməd Vəliyev açıq elan edərək, Ümummilli Lider H.Əliyevin xalqımız üçün misilsiz xidmətlərindən geniş söhbət açdı. Sonra Ümummilli Lider H.Əliyevin anım gününə həsr edilmiş inşa-yazı müsabiqəsinin qalibləri fəxri fərmanla təltif edildilər.

Tədbir tələbələrimizin çıxışları ilə davam etdirildi.