12.11.2016
Odlar Yurdu Universiteti və Nərimanov rayon Gənclər və İdman İdarəsinin birgə təşkilatçılığı ilə orta ümumtəhsil məktəblərində Breyn–Rinq məntiq və bilik yarışı keçirildi Odlar Yurdu Universiteti və Nərimanov rayon Gənclər və İdman İdarəsinin birgə təşkilatçılığı ilə orta ümumtəhsil məktəblərində Breyn–Rinq məntiq və bilik yarışı növbəti dəfə 14 noyabr 2016–cı il tarixdə 39 saylı tam orta ümumtəhsil məktəbinin 9, 10, 11 – ci sinif şagirdləri arasında keçirilmişdir. Yarış böyük marağa səbəb olmuş və şagirdlərə öz biliklərini nümayiş etdirmək imkanı yaratmışdır. Yarış bitdikdən sonra şagirdlərin Odlar Yurdu Universiteti haqqında olan sualları universitet nümayəndələri tərəfindən cavablandırılmışdır.