10.10.2016
Odlar Yurdu Universitetinin konfrans zalında Elmi işlər üzrə prorektor Tərlan Abdullayev və TEC sədri İmanova Günayın iştirakı ilə qruplar üzrə Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədrləri ilə iclas keçirildi10 oktyabr 2016–cı il tarixdə Odlar Yurdu Universitetinin konfrans zalında Elmi işlər üzrə prorektor Tərlan Abdullayev və TEC sədri İmanova Günayın iştirakı ilə qruplar üzrə Tələbə Elmi Cəmiyyətinin sədrləri ilə iclas keçirildi. İlk öncə çıxış edən elmi işlər üzrə prorektor Tərlan Abdullayev yeni seçilmiş qrup sədrlərinə TEC–nin fəaliyyəti, son illər ərzində gördüyü işlər haqqında ətraflı məlumat vermiş, gələcək planlar haqqında tələbələrlə fikir mübadiləsi aparmış, elmi tədqiqat işləri barədə tələbələri məlumatlandırmış, tələbələri maraqlandıran sualları cavablandırmışdır. Daha sonra çıxış edən TEC sədri Günay İmanova tələbələri elmi fəaliyyətlə məşğul olmağa çağırmış, TEC–nin tələbələrin inkişafında olan önəmindən bəhs etmişdir.