11.04.2015
Türkiyə Respublikası Batman Universitetinin rektoru prof. dr. Abdüsselam Uluçam və prorektor prof. dr. Zirəddin Məmmədov Odlar Yurdu Universitetinin qonağı oldularTürkiyə Respublikası Batman Universitetinin rektoru prof. dr. Abdüsselam Uluçam və prorektor prof. dr. Zirəddin Məmmədov Odlar Yurdu Universitetinin qonağı oldular. Universitetimizin rektoru millət vəkili prof. Ə. A. Vəliyev qonaqları bu təhsil ocağında olmaqdan məmnun olduğunu bildirmişdir. Görüşdə Odlar Yurdu Universitetinin yaranma tarixi, xarici əlaqələri və tədris prosesi haqqında qonaqlara ətraflı məlumat veriblər. Batman Universitetinin rektoru prof. dr. Abdüsselam Uluçam öz növbəsində rəhbərlik etdiyi ali təhsil ocağının hədəflərindən danışmışdır. Görüşün sonunda Batman Universiteti və Odlar Yurdu Universiteti arasında qarşılıqlı əlaqələrin möhkəmləndirilməsi, sahibkarlıq sektorunun elmi-tədris işlərinə cəlb edilməsi, eləcə də dünyanın qabaqcıl elmi-texniki nailiyyətlərinin sahibkarlığın inkişafına tətbiq edilməsi və birgə fəaliyyət göstərmək məqsədilə əməkdaşlıq haqqında müqavilənin imzalanması razılaşdırılmışdır. Daha sonra qonaqlar universitetin tədris şəraiti ilə də yaxından tanış olmuşdur.