Türkiyənin Kahramanmaraş Sütçü İmam Universiteti ilə Odlar Yurdu Universiteti arasında memerondum imzalandı

07.04.2015
Türkiyənin Kahramanmaraş Sütçü İmam Universiteti ilə Odlar Yurdu Universiteti   arasında memerondum imzalandı6 aprel 2015-ci il tarixində Kahramanmaraş Sütçü İmam Universitetinin rektoru prof., Dr.Durmuş Deveci Odlar Yurdu Universitetinə gəlmiş, Universitetimizin rektoru millət vəkili, prof. Əhməd Vəliyev ilə görüşmüşdür. Görüş zamanı Universitetlərarası Beynəlxalq əməkdaşlıq müzakirə edildikdən sonra, birgə əməkdaşlıq haqqında memerondum imzalanmışdır.