TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada seminar

18.11.2013
TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada seminar13-15 noyabr 2013-cü il tarixlərində TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada tərəfdaş ölkələr olan Azərbaycan, Qazaxıstan, Qırğızıstan və Tacikistan universitetlərində təhsil proqramlarının keyfiyyət təminatı üçün müəyyən edilmiş informasiya və məlumatların on-line idarə edilməsi üçün proqram təminatına həsr olunmuş təlim-seminar uğurla həyata keçdi.

Seminar materiallarının OYU üçün vacibliyini nəzərə alaraq, universitetin rektoru Prof. Əhməd Vəliyev seminarda iştirak etdi. Rektorla yanaşı, seminarda Kifayət İbrahimova (Keyfiyyətin Təminatı Komissiyasının üzvü) və Prof. Ruslan Sədirxanov (Beynəlxalq Əlaqələr üzrə Prorektor) da seminarda iştirak etdilər.

Üç iş günü ərzində “Tərəfdaş ölkələrdə Təhsil Proqramlarının Keyfiyyət Təminatı üçün müəyyən edilmiş informasiya və məlumatların on-line sənədləşməsi üçün proqram təminatının strukturu və tətbiqi”, “Bolonya prosesinin Avropada və tərəfdaş ölkələrdə müasir tərzdə tətbiqi.” məsələləri seminarda müzakirə olundu.

TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada seminar TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada seminar TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada seminar TEMPUS-DOQUP layihəsi çərçivəsində Romada seminar