Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 68 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 72  Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/modules/show.full.php on line 335 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 60 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 64 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 86 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/engine/classes/templates.class.php on line 172 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ouedu/public_html/index.php on line 96 Odlar Yurdu Universiteti - OYU.edu.az Bakalavr Səviyyəsi üzrə Biznesin idarə edilməsi » Odlar Yurdu Universiteti - OYU.edu.az

Bakalavr Səviyyəsi üzrə Biznesin idarə edilməsi

2003- cü ildən Bakalavr üzrə - BBA proqramı ABŞ-ın Corciya Universitetinin tədris proqramları əsasında həyata keçirilmiş, dərsləri Corciya Universiteti ilə Odlar Yurdu Universiteti tərəfindən seçilmiş yerli və xarici müəllimlər tədris edir. Proqramı müvəffəqiyyətlə bitirən tələbələr "Beynəlxalq Biznes", "Marketinq", "Maliyyə" və "İdarəetmə" ixtisasları üzrə Bakalavr dərəcəsi və xarici vətəndaşlar üçün nəzərdə tutulmuş (Azərbaycan və İngilis dilində) diplom təqdim olunur.
      BBA proqramında təhsil ingilis dilində təşkil olunduğundan proqramın məzunları nəinki Azərbaycanda Ali təhsil məktəblərində hətta xarici ölkələrdə də magistr pilləsi üzrə təhsil almaq imkanı qazanırlar.
Təşkil olunmuş BBA proqramının uğurlu nəticələrinə əsasən BBA proqramının fəaliyyətini uzatmaq məqsədi ilə Odlar Yurdu Universiteti 2009 – cu ildə ABŞ Lincoln Universiteti ilə birgə əməkdaşlıq çərçivəsində BBA proqramının yenidən təşkil olunmasına nail olmuşdur.
Bakalavr üzrə - BBA proqramında təhsil almaq üçün 2010/2011 tədris ilində "Dünya İqtisadiyyatı”, "Maliyyə” və "Mühasibat uçotu və audit” ixtisasları üzrə qəbul elan edilmiş və hazırda proqramın Hazırlıq Kursunda 33 nəfər tələbə təhsilini davam etdirir. BBA proqramı Lincoln Universiteti ilə Odlar Yurdu Universitetinin birgə hazırladığı tədris planı əsasında həyata keçirilir. Bütün dərsləri Lincoln Universiteti ilə Odlar Yurdu Universiteti tərəfindən seçilmiş yerli və xarici müəllimlər tədris edir. Proqramı müvəffəqiyyətlə bitirən tələbələrə yuxarıda göstərilən ixtisaslar üzrə Bakalavr dərəcəsi və ABŞ Lincoln universitetinin sertifikatı verilir.
      BBA proqramında təhsil ingilis dillərindədir.